Zašto Limes?

Zašto Limes i rad u mlm-u?

Kompanija Limes osnovana je 1987. godine. U posebnoj publikaciji privredne komore Jugoslavije, hiljadu najuspešnijih preduzeća u Srbiji, LIMES je po finansijskim rezultatima ostvario visoko 37. mesto. LIMES je iskoristio bogatstva Stare Planine i Suve Planine lekovitim biljem, u čijoj neposrednoj blizini ima proizvodne pogone, kontakte sa firmama u svetu preko kojih nabavlja najkvalitetniju sirovinu u vidu BIO MATERIJE i stručnost angažovanog kadra na stvaranju proizvoda, i sve to pretočio u neprikosnovene ekološke proizvode bez alkalija i fosfata, biorazgradive i NEŠKODLJIVE ZA LJUDSKU UPOTREBU!

Limes je kompanija koja proizvodi ekološke, visoko kavalitetne proizvode koje distribuira putem mrežnog marketinga. U današnje vreme kada je tržište preplavljeno brojnim sredstvima za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu, potrošači su u dilemi, kako iz tolike ponude izabrati kvalitet, a da cena bude prilagođena prosečnom kupcu. Godine unazad su nas uverile u to, da, potrošači sve više počinju da cene kvalitetan i pre svega zdrav, ekološki proizvod, koji neće štetiti kako samom potrošaču tako ni njegovoj okolini. Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima, komšijama, kolegama, mogućnost da i oni sebi obezbede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.

Priključite se Limes kompaniji da bi kvalitetne proizvode kupovali jeftinije. Na Vama je da odlučite hoćete li ih koristiti samo za sebe, ili ćete širiti Vašu mrežu potrošača i ostvarivati sebi dodatnu zaradu, tačnije finansijsku podršku koja će Vam poboljšati, u početku Vaš budžet, a kasnije možda i  potpuno izmeniti Vaš život u pozitivnom smislu.  Mrežni marketing Limesa više je od puta ka materijalnom blagostanju. To je sistem organizacije koji Vam omogućava da nađete zadovoljstvo u poslu, steknete samopouzdanje, da, oslanjajući se, na sebe, ostvarite uspeh i pomognete drugima da postignu iste rezultate.

 Prednosti Limes Marketing Sistema:

-Lično zadovoljstvo pri korišćenju proizvoda

-Garancija kvaliteta

-Sigurnost kroz višegodišnju stabilnost firme

-Nisu Vam potrebne velike investicije da biste započeli poslovni poduhvat

-Možete započeti posao bez novčanog rizika

-Bez prethodnog stručnog znanja

-Fleksibilno radno vreme, samo Vi odlučujete kada, gde i koliko ćete raditi

-Sami ste sebi šef

-Ne postoje starosne granice za rad u mreži kao ni teritorijalne prepreke

-Zarade koje ostvarite, proporcionalne su uloženom trudu

-Stičete mogućnost da dođete do neograničene zarade

-Imate svoj vlastiti posao

-Neograničena mogućnost za lični razvoj

-Pruža Vam se prilika da putujete, upoznajete nove ljude i mesta.

Klikom na llink Limes uključenje brzo popunite upitnik za uključenje.

Leave a Comment