Vukovar Limes grad

Vukovar Limes grad – Limes saradnici

Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na Dunavu u hrvatskome dijelu Srijema. Upravno je, obrazovno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije.

Ime

Grad Vukovar stari je barokni grad na Dunavu.

U sačuvanim pisanim dokumentima spominje se već početkom 13. stoljeća kao Volko, Walk, Wolkov, odnosno hrvatski Vukovo. Ime Vukovo nosio je do 14. stoljeća.

Od 14. stoljeća sve je više u uporabi pomađaren naziv Vukovar. U to je vrijeme Hrvatska u državnopravnoj zajednici s Ugarskom. Vukovar, kao i susjedni Ilok, u tome su razdoblju čuvari hrvatskog identiteta u dunavsko-savskome međurječju.

Zemljopisni položaj

Položaj grada Vukovara u regijama središnje i jugoistočne Europe iznimno je povoljan. Vukovar se smjestio otprilike na polovici plovnoga puta Dunava (koridor VII) između Ulma u Njemačkoj i ušća u Crno more.

Nalazi se na razmeđi povijesnih pokrajina istočne Slavonije i zapadnog Srijema. Leži na ušću rijeke Vuke u Dunav. Istočni, stariji dio grada na desnoj je obali Vuke, na obroncima Vukovarskog ravnjaka i visokoj dunavskoj obali. Zapadni dio grada, Novi Vukovar, s Borovom Naseljem u nizini je lijeve obale Vuke.[1]

Kako naručiti Limes proizvode u Vukovaru?

Limes proizvode u Vukovaru možete naručiti pozivom gđi Martini Pavošević na broj broj mobitela +385 98 1978288  ili na e-mail: martina.pavlicek@gmail.com

Cjenik Limes proizvoda u Hrvatskoj i Vukovaru

Cjenik Limes proizvoda u Hrvatskoj možete da vidite kompletan klikom na link CJENIK HRVATSKA

Da bi kupili sa povlašćenim cijenama sa 33% popusta kliknite na sledeći link REGISTRIRANJE KUPACA U HRVATSKOJ

Dodatni posao u Hrvatskoj

Dodatni posao i dodatni posao u Vukovaru možete da radite od kuće, online(putem društvenih mreža) ili direktnim kontaktom sa klijentima ili suradnicima. Posao koji se u početku radi kao dodatni može da preraste kao stalni posao marketinga i širenja informacija o zdravim eko proizvodima. Da bi saznali šta čini dodatni posao slobodno pozovite gospođu  Martinu Pavošević na broj mobitela +385 98 1978288 ili na e-mail: martina.pavlicek@gmail.com

Limes proizvodi katalog 2023 godina

Katalog Limes proizvoda za 2023 godinu možete da preuzmete i dobijete na mejl popunjavanjem kontakt forme i pridružujete se zajednici Limes.

Limes Hrvatska registracija suradnika

Da bi registririli suradnike u Limes marketing sustav pozovite gospođu  Martinu Pavošević na broj mobitela +385 98 1978288 ili na e-mail: martina.pavlicek@gmail.com ili popunite dole kontakt formu.

Leave a Comment