Porodična krema - Najbolje za našu kožu iz Limesa
Efikasnost Melem za vene- Castalim postiže se sinergijskim delovanjem, prirodnog ekstrakta divljeg kestena, dodatkom ekstrakta bosiljka a sve to povezano je sa prirodnim uljem nezaobilazne biljke mente.
Bakteri stop – Provereno trenutno uništava viruse, bakterije i gljivice
Koncentrat za rublje
Panda jastuk, veliki i mali – Najbolji asortiman iz Limesa
Prirodna krema – noćna

 

Proizvodnja ekoloških proizvoda i stavljanje neiscrpnih prirodnih resursa Stare planine i njenog bilja u službu korisnika naših preparata.

 

Sedište kompanije Limes nalazi se u Pirotu. Ova, relativno mlada kompanija, tek ušla u drugu deceniju svog poslovanja, uspela je da se uzdigne do neslućenih visina.

Komaniija je osnovana 2000.godine na čelu sa svojim osnivačem dipl.ing. Miloradom Krstićem.

Počela  je sa proizvodnjom i plasiranjem malog broja, vrlo kvalitetnih proizvoda.

Iz godine u godinu, Kompanija je počela da ulaže sve veće napore  u tehnologiju proizvodnje i kvalitet proizvoda.

 
 

 

Zahvaljujući tome, Limesova paleta proizvoda postaje sve bogatija, broj novih proizvoda  se povećava iz godine u godinu i dolazi do širenja mreže naših potrošača. Uporan  rad i visok kvalitet proizvoda donose uspeh.

 

Danas, Limes je postao brend, širokih razmera, a proizvodi su već poznati u  Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga. Osim u Srbiji, Kompanija uspešno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

 

BUDITE LEPI I ZDRAVI UZ NAŠE PROIZVODE A VAŠE POHVALE PROSLEDIĆEMO ONIMA KOJIMA PRIPADAJU
 

Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspeli da korišćenjem nekih od proizvoda reše određene zdravstvene probleme.

Danas, Limes ima široku  lepezu proizvoda, tačnije, preko 100 vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu.

Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena…

 

KONTAKT

 

Naruči proizvode jednim klikom