Pasta za domaćinstvo

CENA 419.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE BEZ POPUSTA POPUSTA I UKLJUČENJA!

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE I OSTVARITE 33% POPUSTA!

Pozovite 063/342-380 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE.

Opis

Pasta za domaćinstvo – Provereno za čišćenje zaprljanih površina

 

Pasta za domaćinstvo sadrži ekstrakt bosiljka i glicerin. Efikasno sredstvo za čišćenje jako zaprljanih i zamašćenih površina kod svih tipova nečistoća, koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.

Limes pasta za domaćinstvo

Pasta za domaćinstvo koristi se u domaćinstvu za čišćenje kuhinjskih elemenata, plehova, modernog posuđa, sanitarija, plastičnih delova, zidnih i podnih pločica, metalnih predmeta (bakar, srebro, zlato..).

Tretiranim površinama daje blistavu belinu i visoki sjaj. Efikasno odstranjuje kamenac i rđu pri čemu ne nagriza površinu. Ova pasta je izrazito štedljivo sredstvo, kako financijski tako i ekološki. Prodire kroz nagomilanu prljavštinu i čisti a da pri tome ne ostavlja tragove ni ogrebotine.

Limes proizvodi iskustva

Dragi, poštovani kupciLimes proizvoda. Dužna sam Vam objasniti, nešto malo, ali važno, o proizvodima Limes-a 🍀🌻
Svi, ali svi prizvodi su 100% 🍃🍃🏵️🌼🌸💮što znači mogu ih koristi i najsenzibilnije osobe. Veoma je važno da znate:svi tečni prizvodi trebaju da se razblaže, sve kreme se veoma malo što bi rekli na vrh prsta uzimaju i nanose na kožu. Zašto ova objašnjenja?? Zato što Limes 🍀🌻💚 sem kvalitete, misli i na Vaš kućni budžet👍👍👌. U sve navedeno, uverice te se posle kupovine prvog proizvoda.. Trajaće i trajati💪🔝👍👌a Vi ćete u šoping centrima, u širokom luku, obilaziti police sa hemijskim sredstvima
Limes 🍀🌻💚 je naš izbor, zdravog života, nas i naše porodice.Uverite se i sami uto. Sve što vas zanima tu sam za vas hvala vam od

Šta kažu o Pasti za domaćinstvo oni koji je koriste

NAČIN UPOTREBE Paste za domaćinstvo:

Na vlažnu površinu naneti tanak sloj paste, ostaviti da deluje nekoliko minuta a zatim oprati ili prebrisati vlažnom krpom. Vrlo je bitno voditi računa da u kutiji sa pastom ne dospe voda. Pastu nanositi suvim rukama obzirom da se u dodiru sa vodom aktivira.

ZAPAŽANJA IZ MREŽE Paste za domaćinstvo:

  • Kašiku paste rastopljenu u vodi možemo koristiti za iskuvavanje belog rublja.
  • Čišćenje rerne: uključiti rernu na 50º C, navlažiti površine koje će biti tretirane i naneti pastu. Sačekati da deluje 1h i nakon toga prebrisati površine.
  • Opekotine od vrelog ulja, pegle ili vrele vode najpre staviti pod mlaz hladne vode i namazati pastom. Ostaviti da odstoji trideset minuta. Iskustvo je da plikova sigurno neće biti.
  • Može se koristiti za piling laktova, kolena i peta
  • Omekšava tvrde nokte.
  • Vrlo brzo suši žuljeve.
  • Ukoliko se u manjoj količini nanese preko zubne paste izvanredno vrši poliranje zuba. Ovo ponoviti dva do tri puta mesečno.
  • Koristi se za čišćenje grejača kod mašine za pranje rublja. Prilikom pranja belog rublja u pregradu za prašak stavimo jednu kafenu kašičicu paste za domaćinstvo čime će kamenac sa grejača biti izbačen zajedno sa vodom tokom pranja.
  • Ukoliko na koži postoji neko oštećenje ( rana, posekotina ili ogrebotina) ekstrakt nevena štiti kožu ruku od negativnih uticaja i pomaže pri zarastanju.

Limes pasta za domaćinstvo cena

Cena Limes paste za domaćinstvo je 419.00 dinara i može da se naruči direktno putem 063/342-380 ili na dugme NARUČI.

 

Limes pasta za domaćinstvo iskustva

Danijela Kocovic
Neverovatna !!!! Ispekla sam ceo dlan…. na ringli se ruka slepila .Uspaničeno sam brzo uzela malo paste i rastvorila sa malo vode…držala na dlanu oko tri sata…..apsolutno ni plih…ni bol…ni crvenilo( znajući koliko je koža osetljiva) !!!!! Dugo tragam za pastom gde i kako da je kupim !!!( Sad znam za naručivanje)..,. A da ne spominjem pranje sanitarija i kuhinjskih elemenata! Izuzetno kvalitetna stvar .Svako dobro i hvala što postojite”Limes”

Iskustva-Limes-pasta-Danijela-Kocovic

Iskustvo-Ines-Senf

Limes pasta za domaćinstvo gde kupiti

Pastu za domaćinstvo Limes možete kupiti od distibutera Limes proizvoda i Limes marketing sistem pozivom na +381 63 342 380 ili an e-mail: limesproizvodicom@gmail.com ili klikom ovde na upit za proizvode.

Limes cenovnik

Limes cenovnik možete d apogleate klikom na Cenovnik Limes proizvoda OVDE.

Limes katalog

Katalog iz Limesa možete da preuzmete tako što KLIKNETE na dugme za preuzmi DOLE.

Limes pasta cena

Cena Limes paste je 419.00 dinara a kao saradnik možete da dobijete popust čak 33% na sve proizvode iz asortimana Limesa a možete da posao u Limesu postane od dodatnog posla do posla kojim se bavimo puno radno vreme.

CENA 419.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Kompletnu ponudu Limes proizvoda možete pogledati Limes Pirot kompletna ponuda OVDE

Cenovnik proizvoda Limes za Srbiju možete pogledati OVDE

Sve proizvode sa sajta www.Limes-proizvodi.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode sa sajta www.Limes-proizvodi.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pasta za domaćinstvo“