Hidrirajući serum za lice – Jerihonska ruža

CENA 3385.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili ODMAH popunite formular za Limes uključenje OVDE.

Kategorija:

Opis

Hidrirajući serum za lice – Jerihonska ruža

Hidrirajuci serum za lice Jerihonska ruža (Rosa de Jerico) je nesto potpuno drugacije na nasem trzistu. U svojoj osnovi sadrži citrusnu vodu (Ekstrakt grejpfruta). To je 100% biološki aktivna voda iz organskog voća. Bogata je bioflavanoidima, vitaminom A, kalcijumom, gvožđem i kalijumom i zbog toga ima detoksikaciona i antioksidativna svojstva. Povećava nivo energije u ćelijama i na taj način se bori protiv starenja kože izazvanog stresom.

Obogaćen je oligoelementima i ne sadrži alergene. Idealan je za toniranje kože, detoksikaciju i masnu kožu.

 

Magični sastojak je Ekstrakt jerihonske ruže koja ima fantastičnu moć regeneracije .

Jerihonska ili pustinjska ruža je neobična biljka koja može da preživi bez vode i do 50 godina kada se potpuno osuši i zatvori. Kada se zalije, dešava se magija-jerihonska ruža se otvori, poprima zelenu boju i postaje ponovo sveža.

Hijaluronska kiselina je u stanju da hidrira vašu kožu, dok ekstrakt ruže jerihona ne samo da može da privuče vlagu vašoj koži, već može i da zapečati vlagu i sprineči gubitak vlage iz kože.

Magicni serum za lice osim hijaluronske kiseline, te soka grejpfruta sa vitaminom A i C koji su zaduženi za detosikaciju i toniranje, i osim unikatne pustinjske Jerihonske ruze koja deluje protivupalno te duboko hidrira kozu sadrži i ekstratkt kamilice za smirenje iritacija te provitamin B za dodatno očuvanje hidratacije kože.

CENA 3385.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hidrirajući serum za lice – Jerihonska ruža“