Kako početi

Kako početi u Limes marketing sistemu?

Limesov član postajete na preporuku nekog Vašeg prijatelja, komšije, kolege, koji je već Limesov član. Ta osoba postaje Vaš sponzor i uključuje Vas u svoju mrežu. Od svog sponzora dobijate sve informacije koje su Vam potrebne oko uključenja i budućeg poslovanja.

Ako ne poznajete ni jednog Limesovog člana, možete se registrovati preko sajta REGISTRACIJA .

Sva pitanja možete postaviti Saradnicima ZiM tima  preko facebook strane: Limes Proizvodi Online ili telefonom

Tel. / Wiber +381 63 342 380

Uslovi za uključenje su sledeći:

1. Kupovina proizvoda u minimalnom iznosu od 8 bodova

Info paket sadrži:

– Start brošura (osobine proizvoda, opis lekovitog bilja koje ulazi u sastav proizvoda i praktična iskustva potrošača)
– Brošura „Putokaz za uspeh”
– Veliki katalog
– Mali katalog
– Zahtev za uključenje
– Cenovnik

3. Poštanski troškovi za svaku porudžbinu, bez obzira na veličinu paketa,  iznose 315.00 RSD u Srbiji, 8 KM u Bosni I Hercegovini, 3.00 EUR u Crnoj Gori, 200.00 MKD u Makedonij3.00 EUR u Sloveniji. Robu dobijate na kućnu adresu putem “Brze pošte”.

4. Svaki saradnik prilikom učlanjenja u naš sistem dobija na poklon info paket. Za sve porudžbine čiji iznos prelazi 4000,00 RSD u Srbiji, 63 KM u Bosni I Hercegovini, 30,00 EUR u Crnoj Gori, 1500 MKD u Makedoniji.

5. Nakon uključenja u LMS sistem,  možete krenuti sa širenjem svoje mreže saradnika a podršku i smernice za dalji rad pružiće Vam Vaš sponzor.

REGISTRACIJA KUPACA

1 thought on “Kako početi”

  1. Poštovanje zovem iz Hrvatske a sada sam pročitala na vašoj stranici da nemate podružnicu u Hrvatskoj imate sve zemlje bivše Jugoslavije da li to znači da ja ne mogu prodavati vaše proizvode iz Hrvatske?

    Odgovori

Leave a Comment