HRVATSKA

Limes proizvodi Hrvatska

Limes je međunarodna biohemijska kompanija koja se bavi prodajom ekoloških, visoko kvalitetnih proizvoda na principima mrežnog marketinga više od 20 godina.

Sjedište kompanije Limes

Sedište kompanije Limes nalazi se u Pirotu. Kompanija je osnovana 2000 godine na čelu sa svojim osnivačem dipl.ing. Miloradom Krstićem. Iz godine u godinu, kompanija je počela da ulaže sve veće napore u tehnologiju proizvodnje i kvalitet proizvoda. Zahvaljujući tome, Limesova paleta proizvoda postaje sve bogatija, broj novih proizvoda se povećava iz godine u godinu i dolazi do širenja mreže naših potrošača. Uporan  rad i visok kvalitet proizvoda donose uspeh.

Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspeli da korišćenjem nekih od proizvoda reše određene zdravstvene probleme.

Limes proizvodi – Široka lepeza proizvoda

Danas, Limes ima široku  lepezu proizvoda, tačnije, preko 90 vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena…

Limes proizvodi Hrvatska i lekovito bilje

Ekstrakti  bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma lekovite i cenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo, što ih čini posebnim.

Limes je danas brend, širokih razmera. Osim u Srbiji, Kompanija uspešno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore a od skora i u Hrvatskoj, Bugarskoj, Sloveniji i Slovackoj.

Sa nekoliko desetina zaposlenih, nekoliko stotina kooperanata i nekoliko desetina hiljada saradnika u distributivnoj mreži, beleži svake godine izuzetan ekonomski rast.

Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima, komšijama, kolegama, mogućnost da i oni sebi obezbede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.

Limes posluje po sistemu multi level marketinga, odnosno po sistemu:

KUPI – PROBAJ –PREPORUČI

Vrlo je jednostavno, koristeći naše proizvode možete uštedeti i ostvariti pravo na dodatne akcije, a uz to ukoliko preporučiti Vašim prijateljima, možete napraviti svoj tim, odnosno biznis i krenuti sa nama na putu ka uspehu.

Na Vama je da odlučite hoćete li ih koristiti samo za sebe, ili ćete širiti Vašu mrežu potrošača i ostvarivati sebi dodatnu zaradu, tačnije finansijsku podršku koja će Vam poboljšati, u početku Vaš budžet, a kasnije možda i potpuno izmeniti Vaš život u pozitivnom smislu.

Kako do 33% jeftinije Limes proizvoda

Registracijom u sistem tvrtke Limes stječete mogućnost da proizvode kupujete po nižim, članskim, cijnama.Tvrtka Limes svojim registriranim potrošačima odobrava popust od 33% pri svakoj kupovini.

Cjenovnik Limes proizvoda u Hrvatskoj

Važeći cjenovnik za Limes proizvode u Hrvatskoj možete da saznate OVDE

Kako obaviti kupnju Limes proizvoda u Hrvatskoj

Limes proizvode u Hrvatskoj moćete kupiti izborom proizvoda preko KATALOGA OVDJE.

Mobitelom na 097 721 4288 ili mejl slazic815@gmail.com i popunjavanjem kontakt forme OVDJE

Kako dobiti proizvode jeftinije 33% ?

Za registraciju je potrebna kupovina proizvoda u vrijednosti od minimalno 8 BB (boda). Pri svakoj sljedećoj kupovini nema minimalnog ograničenja tako da možete kupiti i samo jedan proizvod po povlaštenoj cijeni.

-Na učlanjenje sa 50 i više bodova suradnik ostvaruje popust od 10% na cijeli račun.

-Na učlanjenje od 101 i više bodova suradnik ostvaruje popust od 15% na cijeli račun.

Poštanski troškovi dostave za narudžbe iznose 35 kuna. Za narudžbe čija vrijednost prelazi 320 kuna po sniženim članskim cenama bez poštanskih troškova isporuka proizvoda je besplatna.

Naručeni proizvodi se isporučuju brzom poštom na adresu kupca, a plaćanje je pouzećem ( prilikom preuzimanja proizvoda ).

Svi koji kupuju i uključuju se u Hrvatskoj priključuju se timu Sanje Lazić a možete je kontaktirati

mobitelom na 097 721 4288 ili mejl slazic815@gmail.com i popunjavanjem kontakt forme OVDJE